facebook

Отруйні викиди з кримського заводу дійшли до Херсонщини

На адмінкордоні з окупованим Кримом у Херсонській області прикордонники зафіксували отруйні викиди з окупованого заводу “Титан”.

“Протягом останнього тижня прикордонники Херсонського загону, які здійснюють охорону адмінграніц з тимчасово окупованих Кримом неодноразово фіксували випадки отруйних хімічних викидів з окупованого заводу “Титан”, – повідомили в представництві Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби у Facebook.

Сьогодні за допомогою хімічних детекторів біля КПВВ “Чаплинка” військовослужбовці зафіксували токсичні речовини в повітрі.

Прикордонники повідомили органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам і евакуювали персонал з небезпечних місць несення служби.

“Сьогодні близько 15.00 години під час вимірювання хімічного складу повітря прикордонники Херсонського загону виявили наявність хімічних речовин в повітрі. Прилади показали перевищення вмісту хімічних речовин (токсичні промислові речовини)”, – повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...