facebook

Як зламані ляльки: відео з місця, де знайшли молодих закоханих, які стрибнули з балкону.

У мережі з’явилося відео з місця трагедії в Дніпрі, де молода пара вирішила звести рахунки з життям, вистрибнувши з 8-го поверху.

 

 

Закохані лежали на асфальті, як зламані ляльки, руки і ноги розкинуті в різні боки. Біля тіл також лежать пелюстки троянд.

Нагадаємо, що трагедія трапилася сьогодні, 31 серпня, в Дніпрі. Там 16-річна дівчина і 18-річний хлопець вистрибнули з вікна 8-го поверху будинку по вулиці Глінки. Пара, яка приїхала з Києва, знімала цю квартиру протягом декількох днів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тіло одного з підлітків впало прямо на тротуар, друге лежало біля машин. На кілька метрів від тіл відлетів кросівок когось з них.

Українці залишилися шоковані такою подією. У соціальних мережах вони залишають співчуття сім’ям загиблих. Вони також відзначають, як важливо розповідати підліткам про цінності життя.

«Люди, не злорадствуйте, це не та тема, над якою можна жартувати.

«Кошмар, батьки не стежать за дітьми, а ті перестають їх слухати, і життя обірвалося. Дуже сумно», «Мені їх дуже, дуже шкода. Самогубці глибоко самотні нещасні люди. Дуже шкода молодих людей», «Кошмар і жах, молоді люди тільки почали жити і так швидко попрощалися з тим чого не бачили. Співчуваю батькам», – відзначають у коментарях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...