facebook

Актор зі “Сватів” побив дружину та похизувався своїм вчинком у Facebook

Постраждала заявила про відкриту кримінальну справу. Актор зі “Сватів” побив дружину та похизувався своїм вчинком у Facebook. Київський актор В’ячеслав Кошелєв побив свою дружину, про що відверто повідомив в соцмережі.

 

 

Кошелєв відомий, зокрема, по ролі в забороненому в Україні серіалі «Свати», передає НАРОДНА ПРАВДА.

Під одним із фото жінки в Facebook актор написав, що особисто «розмалював» її і додав – «Нехай скаже спасибі, що не задушив подушкою». Він також порадив постраждалій «полежати в нейрохірургії» і «подумати».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак знайомі Кошелева не оцінили його «порив» і написали, що припиняють з ним всяке спілкування.

Ця історія отримала резонанс у соцмережі, і ситуацію прокоментувала колишній омбудсмен Валерія Лутковська. Зокрема вона зазначила, що без заяви потерпілої буде важко притягнути кривдника до відповідальності.

Кошелєв є актором у Київському академічному театрі на Липках. Після того як історія з ним отримала широкого розголосу, він видалив всі фото, і зробив публікацію в якій, зокрема, написав, що він в розлученні з дружиною та зазначив, що вона мстить йому за розлучення. Він також додав – «Нєфіг кидатися з ножем коли психуєш!».

Як з’ясувалося, постраждалою є Олена Савченко. Судячи з її коментарів, все, що відбулося – правда, і за фактом побиття порушено кримінальну справу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...