facebook

На Сумщині п’яний 19-річний мотоцикліст наїхав на пішоходів: одна людина загинула, двоє постраждали(фото)

У селі Спаське Сумської області п’яний 19-річний хлопець на мотоциклі скоїв наїзд на перехожих, які йшли вулицею.

Про це у Facebook пише ГУ НП в Сумській області.

У результаті ДТП, що сталась сьогодні близько третьої години ночі, постраждали дві жінки і 14 річна дівчинка. На момент приїзду правоохоронців потерпілих вже госпіталізували, а водій мотоцикла втік з місця пригоди. Під час огляду території поліцейські виявили уламки з його мотоциклу.

«Весь особовий склад нашого відділення був задіяний на розшук водія. На одній з вулиць села увагу поліцейських привернув молодий чоловік, якій вів у руках мотоцикл. Транспортний засіб був із характерними для ДТП ушкодженнями. А сам водій знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння. Як з’ясувалось, це 19-річний уродженець сусіднього села, який наразі проживає і працює зварювальником на одній з фірм у Києві. На свята приїхав до дідуся з бабусею», – розповів коментує Олег Переход, начальник Кролевецького відділення поліції.

14-річній потерпілій дівчинці діагностували забійну рану голови. Інша, 1980 р. н, отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми. А ось життя третій жінці, 1988 року народження, медикам врятувати не вдалося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У поліції по даному факту відкрили кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху особою яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого». Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...