facebook

Смертельна ДТП в Луганській області: за кермом виявився неповнолітній

Водій не впорався з керуванням через швидкість і машина перекинулася

У Луганській області в районі смт Білокуракине автомобіль Opel Astra під керуванням 17-річного хлопця потрапив у ДТП, в результаті чого загинула 18-річна пасажирка машини, ще чотири людини отримали травми. Про це повідомила начальник відділу зі зв’язків з громадськістю ГУ Нацполіції України в Луганській області Тетяна Погукай.

За її словами юнак не вибрав безпечну швидкість руху, в результаті чого не впорався з керуванням і машина перекинулася.

“23 серпня близько 23.50 17-річний водій автомобіля Opel Astra, рухаючись по автодорозі Білокуракіне – Луб’янка – Олексіївка з смт. Білокуракіне, не вибрав безпечну швидкість руху, в результаті чого не впорався з керуванням і на великій швидкості з’їхав на узбіччя, де скоїв перекидання транспортного засобу”, – написала Тетяна Погукай на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в суботу.

В результаті ДТП 18-річна пасажирка від отриманих тілесних травм загинула на місці, 17-річний водій і три пасажирки (17 і 18 років) отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водієві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...