facebook

“Стріляли в спину і куль не пожаліли”: Свідки вбивства матері 6-річної дівчинки почали говорити

Від отриманих поранень жінка одразу померла. До вбивства 32-річної вінничанки Віталіни Плахотнюк може бути причетний її колишній чоловік. Це одна з версій, яку розглядають у поліції. Жінку, вбиту трьома пострілами в спину, напередодні знайшли у приватному секторі неподалік її будинку. Вона, як зазвичай, саме йшла на роботу.

 

 

 

Вбита горем мати несе квіти на місце загибелі доньки. Її 32-річну Віталіну посеред білого дня розстріляли поблизу їхнього будинку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уранці Віталіна приготувала сніданок своїй 6-річній донечці, на прощання поцілувала, як зазвичай, коли йшла на роботу. Працювала бухгалтером у палаці мистецтв. Утім, туди так і не дійшла. На тіло біля залізничної колії натрапив випадковий перехожий.

“Я була на городі, чую закричав мужчина. Дуже сильно закричав мужчина. А потім після нього одразу сирена чи то їхала “швидка”, чи то їхала поліція”, – каже свідок Надія.

Свідки викликали поліцію та “швидку”. Та медики лише констатували – жінка померла від трьох вогнестрільних поранень у спину.

“Я не знаю, хто міг убити, три постріли зробити. Це значить, що її вистежували”, – говорить мама загиблої Наталія Артеминко.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Серед версій, які розглядають, – пограбування, адже біля жінки не знайшли її сумочки. Зокрема, розшукують незнайомця, якого зафіксували камери спостереження. Йому приблизно 30 років, спортивної статури. Також не виключають причетність до злочину колишнього чоловіка Віталіни.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...