facebook

На Тернопільщині п’яний водій разом з друзями заманював дівчаток солодощами в автомобіль (ФОТО)

На Тернопільщині п’яний водій автомобіля разом з двома друзями заманював маленьких дівчаток до них в машину, обіцяючи купити їм солодощі. Все це вчасно побачила мама однієї з них і викликала поліцію.

Інцидент трапився у селі Підлісці Кременецького району 19 серпня вранці. Про випадок у спільноті «Типовий Кременець» написала Ірина Колонтай.

«Місцевий житель с.Підлісці Терновий Роман Андрійович, 1968 р.н., будучи п’яний за рулем ще з двома хлопцями запрошував мою дитину і племінницю до машини пригостити цукерками!!! Я викликала поліцію і, дякувати Богові, вони приїхали за декілька хвилин. Терновий почав тікати, спіймали його в селі, взяли на алкотестер і що ви думаєте? У його крові було виявлено 2,63 проміле! Я написала заяву, права в нього забрали, але ні мені, ні переляканим дітям від цього не легше», — йдеться в дописі жінки.

Відомо, що цей чоловік Кременецькому РЕМі диспетчером. Його фото і авто з номерним знаком: BO4790AT вже поширили у багатьох спільнотах мережі «Фейсбук». Чи відповідатиме він за моральні травми дітей та їх батьків? Рідні сподіваються, що доб’ються справедливості та гідного покарання для підозрюваного, адже хтозна що в нього та ще й у такому стані було на умі.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...