facebook

Ставши на коліна переді мною, ридаючи, просила пробачення за зламане життя

З Сергійком ми росли разом, так як жили по сусідству. Спочатку пісочниця, потім разом в сад, школа, а потім і училище. Проживши півжиття разом. ми з Сергійком прийшли до висновку, що це не просто дитяча дружба, а щось більше! Ми стали зустрічатися з Сергієм, ходити на побачення і були щасливі, розуміючи що створені одне для одного!

 

 

Але, коли про це дізналися його батьки, наше щастя тривало не довго! Вони були дуже багатими людьми за мірками містечка, в якому ми жили, а моя сім’я звичайна середньостатистична.
Марина Анатоліївна – мама Сергія дізналася про наші стосунки і сказала мені: “Нам невістка голодранка непотрібна!» Вона звикла. щоб все було так, як вона сказала.

Скільки б ми з Сергієм не бuлися на нашу любов, Марина Анатоліївна все одно зробила так, як вона вважала буде краще для її сина. Спочатку батьки Сергійка забрали його з міста в село, а потім раптом з’явилася раптова наречена і весілля.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Минув рік. Я своє особисте життя не могла влаштувати, так як до сих пір люблю свого Сергійка.
Мені було дуже боляче, але я не винила Сергійка тому, що він любив своїх батьків і ніколи не перечив їм.

Згодом я дізналася, що у Сергія та його дружини з’явився малюк. Я пораділа за Сергійка як могла, адже діти це наше щастя.

Пройшло 2 місяці. У мої двері пролунав дзвінок! На порозі стояла Марина Анатоліївна, вся в сльозах і тремтячим голосом сказала: Прости мене.

Я запросила її в будинок. І вона мені розповіла, що дружина вертихвістка кинула її сина і дитину.

– Сергійко досі любить тебе! Але, не може прийти до тебе сам, він відчуває себе винуватим в тому, що трапилося. Тому прийшла до тебе я!

Ставши на коліна переді мною, Марина Анатоліївна ридаючи просила пробачення за зламане життя:

– Ти краще що могло статися в житті мого сина! Прости мене що розлучила Вас!

Я попросила її піднятися і сказала їй: «Ви все робили правильно! Ви мати і бажали кращого для своєї дитини! Непотрібно себе звинувачувати, а Сергійка я до сих пір люблю. »
Ми разом поїхали до них додому. Зустрівшись поглядом з Сергійком ми навіть нічого не з’ясовували. У нас прекрасна сім’я і ми всі разом зростання нашого синочка ТЕМК.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...