facebook

2016 рік побив температурні рекорди

Метеорологи фіксують рекордні температурні значення вже 14-й місяць поспіль.

Чутливістю до погоди, згідно зі статистикою, страждають 75 чоловік зі ста. Причому, на здорових людей погода практично не впливає, але тільки до тих пір, поки з віком не знижуються захисні ресурси організму — тут-то найбільш вразливі органи і стають провісниками погоди і своєрідними «барометрами».

e921724aa4e9bee6d6aa2fdef7_8312072c

Зазвичай, молоді люди, кажуть експерти, не надають особливої уваги залежності їхнього почуття від погоди, мовляв, це все пусті балачки. Проте спеціалісти запевняють, вологість повітря, активність сонця,  а також місячні фази та «стрибки» тиску завжди, так би мовити, переплітаються  із самопочуттям людей.

Статистика каже:  метеозалежність стає спадковим явищем в 10 відсотках випадків. Причиною такої чутливості, зазначають фахівці, можуть бути наслідки проблем із судинами. А майже половина людей, які скаржаться на «матінку природу», насправді страждають від накопичених хронічних проблем та колишніх травм.

Варто також відрізняти метеочутливість від метеозалежності, попереджають фахівці. Адже саме метеозалежні люди набагато серйозніше реагують на зміну погоди, вони схильні до різких перепадів настрою і погіршення самопочуття. В такий період у метеозалежних людей можуть навіть загострюватися різні захворювання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Існує думка, що є чотири основні фактори, що впливають на самопочуття людини, – це вітер, магнітні бурі, температура і світло. А лікарі кажуть, що на чутливість до погоди найбільше впливають стать, вік, спадковість і загальний стан здоров’я.

джерело http://infomalin.biz/

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...