facebook

Няня закрив маленького хлопчика в пральній машині і знімав це на відео

Няня закрив свого підопічного у пральній машині і зняв на відео, як він відчайдушно намагається вибратись
Про це повідомляє видання Metro.

Відео про інцидент, який було опубліковано онлайн, показує, що дворічний Каппер натиснув рукою на двері у відчайдушній спробі відкрити її. Поліцейські, які проводять розслідування, також знайшли фотографію в соціальних мережах, де хлопчика змушують палити цигарку.


У кліпі чоловік з камерою сміється, коли хлопчик плаче. В той час 21-річна мати Занета залишила його з другом, поїхавши з батьком по роботі в місто.

Поліція сказала, що хлопчик не постраждав, але вони почали розслідування жорстокого поводження з дітьми. Сюди також залучені соціальні служби. Фото з цигаркою було виявлене ​​поліцією на сторінці соцмереж його матері.

Вона заперечує, що має якесь відношення до цього інциденту, заявивши, що вона залишила свій телефон вдома під час роботи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відео хлопчика оприлюднив 19-річний чоловік на ім’я Матеуш С., який був заарештований поліцією. Пізніше він був звільнений без пред’явлення звинувачень. Також був заарештований друг матері, 18-річний Адам, який доглядав за дитиною в той час.

Прокурори сказали, що Адам і Томаш, 22-річний батько хлопчика, можуть зіткнутися із звинуваченнями в зловживанні дітьми. Мирослав Вачнік, окружний прокурор в Радомі (Польща), сказав, що якщо їх визнають винними в жорстокому поводженні з дітьми, чоловікам загрожує 10 років в’язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...