facebook

У Польщі внаслідок аварії автобуса загинуло троє українців, ще 37 госпіталізовані – МЗС

Загалом в автобусі на момент аварії перебував 51 громадянин України.

У Польщі внаслідок дорожньо-транспортної події за участі автобуса загинуло троє українців, ще 37 було госпіталізовані до різних медичних закладів.

Про це у коментарі  повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев. Він зазначив, що всього в автобусі на момент аварії ввечері 17 серпня перебував 51 громадянин України.

“Дійсно, підтверджується троє загиблих. 37 в лікарні. Один з постраждалих у тяжкому стані, 36 – у стані середньої тяжкості, стабільному. Решта вже повертається в Україну. Вже є автобус на місці в Перемишлі”, – сказав дипломат.

Він додав, що український консул працює і надає максимального сприяння постраждалим українцям. “Консул України – на місці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У взаємодії з поліцією та лікарями медзакладів, в яких госпіталізовані постраждалі, вживає заходів з організації надання допомоги потерпілим”, – сказав Погорельцев.

Зокрема, українців було госпіталізовано до медичних закладів у Перемишлі, Ярославі, Леску, Бжозові, Саноку та Устриках Дольних.

“Водій – українець. Наразі його опитують. Окружною прокуратурою Перемишля відкрито провадження.

За результатами провадження водію буде обрано запобіжний захід”, – наголосив Погорельцев.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...