facebook

“Я дуже хочу жити, я не можу бути мертвим”: Мати Кузьми Скрябіна розповіла, з чим музикант ніколи не міг змиритися

Вчора, 17 серпня, виповнилося би 50 років популярному українському музиканту, лідеру групи Скрябін Андрію Кузьменку. Про те, що найбільше цінував Кузьма в людях, а також з чим ніколи не міг змиритися розповіла його мама Ольга.

 

 

За словами Ольги, ранній “Скрябін” був складніший, більш роковий. Він був дивний і незрозумілий людям. І тексти були складні. Він, до речі, перший пісні писав англійською, а потім перекладав їх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я взагалі не можу досі зрозуміти, як у молодого хлопця могли братися в голові такі тексти: “Цей Прикрий світ”, “Тікай, бо скоро буде війна”, “Одягніть на мене шкіру, пришийте мені серце, я дуже хочу жити, я не можу бути мертвим”, – згадує жінка.

Взагалі, мама Ольга впевнена, що треба слухати його пісні – в них все сказано.

“Не стидайся – то твоя земля. Не стидайся – то Україна”, – як мені здається, тут все ясно. Або інша пісня: “По-моєму, чувак, нас кинули. Як л*хів розвели за спинами”. Також не потрібно зайвих слів. Він ніколи не міг залишатися таким неупередженим свідком. Його завжди турбувало хамство в людях. І це все відбивалося в його піснях, кожна з яких це історія, це його переживання”, – поділилася мама музиканта.

Також мама Скрябіна, пояснила, як ставиться до творчості групи сина без його участі.

“Це я наполягла, щоб вони продовжували виступати. І деякий час я дуже активно з ними зустрічалася. Зараз вони більш самостійні. Зробили спільно зі Златою Огневич композицію “Вогонь и вода”. Дуже сильна і потужна пісня. Вони повинні були зняти кліп, але їм щось там перешкодило”, – зазначила жінка.

Також повідомлялося, що в мережі вже з’явився трейлер ігрового повнометражного фільму «Місто, в якому не ходять гроші». Ця картина заснована на однойменній повісті музиканта Кузьми Скрябіна, який загинув в ДТП в 2015 році. Ролик був опублікований на YouTube-каналі Gankafilm.

Фільм розповідає історію головної героїні Аліси, яка знаходить квиток зі своїми ім’ям на поїзд в невідомому напрямку. В результаті дівчина потрапляє в загадкове місто, де все розраховуються один з одним послугами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...