facebook

“Все тіло було в ранах”: Горе-мати жорстоко виховувала свою 4-місячну доньку

В одному із сіл Подільського району на Одещині правоохоронці відібрали у жінки 4-місячну доньку. Дитина була занедбана. Все тіло в ранах. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

 

 

“В поліцію зателефонувала фельдшер, яка повідомила, що не може потрапити в будинок місцевої жительки для проведення патронажного огляду 4-місячної дівчинки. За вказаною адресою виїхали співробітники поліції і служби у справах дітей району. Мати немовляти перебувала в стані алкогольного сп’яніння. А дівчинка до обідньої пори не годована. Шкірні покриви по всьому тілу червоного кольору, вкриті прищами і ранами”, – повідомив начальник Подільського відділу поліції Микола Піщанський.

Дитину одразу вилучили. Про жінку відомо, що вона вже позбавлена батьківських прав на шістьох дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За невиконання обов’язків по догляду за донькою їй загрожує штраф. Також вирішується питання щодо позбавлення її батьківських прав і на цю дитину.

У місті Новоукраїнка на Кіровоградщині з родини 36-річних Олександра та Наталії Мольченків вилучили сина Владислава, 3 роки 10 місяців. Хлопчик важить 7 кг, це майже у півтора рази менше норми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...