facebook

На Луганщині жінка намагалася здати доньку «в оренду» для жебракування

38-річна мешканка Лисичанська вирішила здати в оренду для жебракування власну 14-річну дитину.

 

 

Про це повідомляє прес-служба поліції. 16 серпня співробітники слідчого управління спільно з працівниками управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Луганській області запобігли спробі передачі дитини. Оперативники з’ясували, що і раніше жінка не дбала про доньку відповідним чином.

За це її вже неодноразово притягували до відповідальності за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Цього разу мати пішла далі й вирішила заробити на доньці, здавши дівчинку в оренду для жебракування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У ході слідчих дій поліцейські встановили, що передати для трудової експлуатації дитину жінка збиралась за дві тисячі гривень. Зазначені кошти, а також інші речові докази слідчі вилучили під час затримання фігурантки справи.

Крім того, жінка зізналась у скоєному, надавши зізнавальні свідчення. Жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального Кодексу України. За вчинене їй загрожує до 12 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...