facebook

Екологічна катастрофа: частину Миколаєва залило нечистотами, але чиновники не поспішають вирішувати проблему

Частина українського міста Миколаєва залило нечистотами, однак місцеві чиновники і мер не поспішають вирішувати цю проблему. Про це в програмі «Не добрий вечір» розповів її ведучий Ігор Лесєв.

 

 

«Буквально вчора центральну частину Миколаєва залило нечистотами. Ціла річка з гівна і сечі тоннами тече по вулицях міста і стікає в Південний Буг. А на дворі плюс 35 градусів спеки. У річці купаються діти. Рибалки вудять рибу. А місто бере з Південного Бугу питну воду. Все це разом називається – здрастуй епідемія і екологічна катастрофа. Але в місті ніхто нічого не робить. Гівно тече, а чиновники не звертають увагу», – зазначив він.

У той же час Лесєв розповів про “свято” місцевого мера.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Тому що у головного чиновника мера Миколаєва Олександра Сенкевича свято. Його нещодавно суд поновив на посаді. Нагадаю, що ще в минулому році Сенкевичу міська рада висловив недовіру і проголосував за дострокове припинення його повноважень. Від тотальної некомпетентності цього випадкового пасажира прийшли в жах депутати різних фракцій міста», – підкреслив він.

Додамо, увечері в понеділок, 13 серпня, в Миколаєві відбулося вкрай неприємна НП, через яку вулицями міста розтеклися потоки фекалій. Очевидці стверджують, що ввечері на перетині вулиці Скороходова та провулку Корабелів стався прорив каналізації.

В результаті прямо з-під люка прорвався потужний потік води упереміш з відходами життєдіяльності людини. Свідки НП стверджують, що за своїм масштабом потік нагадував невелику річку, яка кинулася вниз по вулиці під залізничний міст, а потім прямо в Південний Буг.

Жителі міста стверджують, що через події на сотні метрів навколо поширився нестерпний сморід. Також наголошується, що в день події аварійні служби водоканалу міста не вжили жодних заходів для ліквідації його наслідків.

В результаті автомобілі, що перетинали «фекальну річку», розвозили смердючу рідину далі по місту.

Місцеві жителі побоюються, що через цю ситуації в місті можуть виникнути серйозні проблеми з урахуванням того, що у вівторок, 14 серпня, температура в місті може піднятися до +35 градусів. Така спека в поєднанні з аварією може призвести до виникнення епідемій і масових випадків гострих кишкових інфекцій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...