facebook

“Мати теж не завадило б віддати під суд”: З’явились нові подробиці зґвалтування 9-річної дівчинки

У Київській області мати залишила двох малолітніх дітей з незнайомим чоловіком, який зґвалтував 9-річну дівчинку в присутності її 5-річного брата.

Педофіла вже затримали. Ним виявився раніше судимий громадянин України. У поліції розповіли, що він безробітний, не має сім’ї, а покарання відбував за крадіжки і грабежі.

Чоловіка на два місяці запроторили в СІЗО, поки триватиме слідство, а з дітьми працюватимуть психологи. 28-річна мама від журналістів і соціальних працівників ховається в будинку і відмовляється відкривати двері, а сусіди вважають, що цю жінку теж не завадило б віддати під суд за пияцтво і недогляд за дітьми. “Дітей тільки шкода”, – кажуть односельці. “Ми не знаємо, звідки вони приїхали, як вони приїхали”, – розповіла глава села.

Про родину відомо, що в селі вона з’явилася два місяці тому, жила відсторонено, але мирно. Перший час, як відзначають, нічого поганого про них сказати не було приводу, але згодом мати дітей почала дуже часто заходити в магазин за пивом. Саме в магазині вона познайомилася з чоловіком, вони разом випили і вирішили продовжити застілля вже у неї вдома. По дорозі жінка згадала, що забула купити сигарети, повернулася в магазин, а ось незнайомця відправила з власними дітьми додому. Там вона їх застала в заростях кукурудзи, де чоловік намагався згвалтувати старшу дочку. Жінка викликала поліцію, злочинець втік, але через 15 годин його затримали недалеко від місця злочину. Матері, яка довірила незнайомцю дітей, загрожує штраф за неналежне виконання обов’язків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...