facebook

Зізнався в скоєному і про свій вчинок не шкодує: Вбивця 20-річної студентки з Житомира пояснив свої дії

Чоловік вирішив, що саме подруга навела на нього бандитів. Підозрюваного в убивстві 20-річної студентки Ганни Голубенко затримано та запроторено на час слідства за ґрати. У злочині 31-річний чоловік уже зізнався.

 

 

При затриманні в нього вилучили гранату і незареєстрований пістолет, а також маленькі пляшки з невідомою рідиною. “Він приставив до неї пістолет і хотів змусити її випити лікарську речовину. Після цього він її задушив. Руками душив, з першого разу не вийшло, потім скотчем почав перемотувати. Вона довго боролася за життя”, – розповів керівник обласної поліції В’ячеслав Печененко.

Нагадаємо, усім містом її розшукували кілька днів, а знайшли у віддаленій лісосмузі. Як дівчина потрапила туди – ніхто не розумів. І лиш нині слідчі розповіли: до вбивці в автівку Ганна сіла сама, бо то був її коханий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці кажуть, що мотивом злочину стала помста. Із чоловіком дівчина мала тривалі стосунки. Місяць тому його викрали бандити та кілька днів тримали в гаражі, вимагали гроші та майно. Дивом йому вдалося втекти, а викрадачів поліція затримала. Чоловік почав шукати, хто навів на нього викрадачів, і вирішив, що то була саме його подруга Ганна. “Вона скинула йому фотографію, де він зв’язаний цими викрадачами, і цієї фотографії, крім викрадачів, ні в кого не було. І з цього він зробив висновок, що тільки вона знала, де він у Києві мешкає”, – пояснив Печененко.

У машину до вбивці Ганна сіла добровільно, бо не підозрювала, що їй загрожує небезпека. У вбивстві чоловік зізнався, про свій вчинок не жалкує. За вбивство йому загрожує 15 років за ґратами. Але в поліції є інформація, що чоловік виготовляв та збував амфетамін, тож проти нього можуть відкрити ще одне провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...