facebook

Я зарізала б їх усіх: мати зарубала сокирою “грішну” доньку

Останньою краплею стало вбрання доньки на випускний бал
48-річна росіянка Тетяна Д. зарубала свою неповнолітню дочку сокирою з релігійних міркувань. Так, жінка планувала вбивство дочки пару місяців, пише Politeka.

Повідомляється, що Тетяна заздалегідь принесла додому сокиру, яку взяла на дачі, наточила лезо і стала вибирати вдалий момент. Головною причиною лютої ненависті до дочки стала її відмова ставати примірної мусульманкою.
Зазначимо, що Тетяна колись була православною віруючою, однак після того, як вийшла заміж за турка, прийняла мусульманство. 7 років тому чоловік пішов із сім’ї, і Тетяна залишилася з двома дітьми. Не дивлячись на це, батько допомагав своїм дітям, так що Тетяна могла дозволити собі ніде не працювати. Замість цього вона весь час виховувала дітей у мусульманських традиціях.

Однак її дочка дорослішала і все більше віддалялася від матері – їй подобалося дружити з подругами, які дозволяли собі робити макіяж і зустрічатися з хлопчиками.

Цього року дівчина закінчила школу і планувала виїхати в Єкатеринбург. Тетяна остаточно переконалася в тому, що з дочки ніколи не вийде мусульманка, коли та закінчила школу. Останньою краплею стало вбрання дочки на випускний бал.

“Ти в ньому як повія, негайно переодягнися!” — кричала мама, але дочка навіть слухати не стала.

Тоді жінка принесла в будинок наточену сокиру і дочекалася зручного моменту. 8 серпня матір і донька залишилися наодинці. Старший брат дівчинки до цього моменту жив окремо. Мати дочекалася, коли дочка ляже спати і завдала їй кілька ударів. Як пізніше зізналася слідчим мати-вбивця, їй стало набагато легше на душі, як тільки серце «грішної» дочки перестало битися.
“Було б у мене сім таких дочок, я зарізала б їх усіх”, – заявила Тетяна на допиті.

Після вбивства жінка прийшла на автовокзал Чайковського і поїхала на автобусі в Іжевськ. Там вона хотіла вчинити самогубство на залізничному вокзалі, але її затримали правоохоронці та заарештували. Зараз жінка перебуває в СІЗО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...