facebook

Аваков прокоментував хід розслідування вбивства Шеремета

Розслідування ведуть компетентні слідчі і фахівці карного розшуку Національної поліції України. Разом з ними працюють експерти з Федерального бюро розслідувань США. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає прес-служба МВС.

234052

“Я кожен день отримую інформацію, однак це не для публічного дискурсу. Будуть результати – буде інформація”, – підкреслив глава МВС.

Також Аваков закликав політиків, які не мають відношення до розслідування, не розкривати факти і зачіпки слідства, а також утриматися від поширення домислів.

Нагадаємо, що журналіст Павло Шеремет загинув у середу вранці, 20 липня, унаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Машина вибухнула на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Слідство схиляється до того, що метою злочинців, які підірвали автомобіль Олени Притули, був саме Павло Шеремет. На користь цієї версії свідчить попередня інформація, отримана слідчою групою в процесі первинних досліджень тіла та автомобіля загиблого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за ч. 2 п. 5 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб). Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що смерть журналіста Шеремета – це умисне вбивство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...