facebook

Росія ввела в Україну колону військової техніки: що відбувається

В Україні через неконтрольовану ділянку кордону з території Росії в’їхала колона техніки.

Про це йдеться в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Так, колону зафіксував безпілотник СММ дальнього радіусу дії. Вона в’їхала на окуповану територію Донецької області вночі 7 серпня по грунтовій дорозі в районі, де відсутні прикордонно-пропускні споруди.

На чолі цієї колони був позашляховик “УАЗ”, також до її складу входили 6 шестиколісних вантажівок “КамАЗ” з критими брезентом вантажними відсіками, а також одна вантажівка з кунгом.

Колона поїхала у західному напрямку і зупинилася на околиці міста Кришталевий Луганській області (колишній Красний Луч), який знаходиться під окупацією проросійських бойовиків.

У той же час по тій же дорозі з України на територію Росії виїхала інша колона техніки, в якій були 8 шестиколісних вантажівок з критими брезентом вантажними відсіками. Ці дві колони розминулися приблизно через п’ять хвилин після того, як колона з Росії в’їхала в Україну.

Пізніше з’явилося відео, на якому показано, як вночі вантажний конвой із РФ, перетинає український кордон і потай рухається вглиб “ДНР”.
За даними СММ ОБСЄ, Росія за місяць у 8,5 разів збільшила кількість важкої техніки і озброєнь на окупованому Донбасі, що призвело до ескалації конфлікту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...