facebook

Бий його: школярі збентежили всіх нелюдськими розвагами

Українські підлітки, яким залишився всього місяць канікул до школи, шокували всіх тим, як вони проводять вільний час. Так, в місті Шпола Черкаської області підлітки розважаються тим, що б’ють перехожих. Відео інциденту було опубліковано на сторінці спільноти «Київ оперативний» в Facebook.

 

«Шпола (Черкаська область), місцева молодь знайшла собі забаву. Називається «нокаут». Сил і сміливості вистачило лише на те, щоб «вирубати» літнього чоловіка. Просто так. Що буде далі…?», – йдеться в повідомленні спільноти.

На відео видно, що підліток підходить до літнього чоловіка і про щось його питає. Якусь мить по тому він просто б’є чоловіка кулаком по обличчю. Той падає, а за кадром чутно, як сміються друзі підлітка.

Така поведінка школярів, які не просто безпідставно напали на людину, а й ще зняли це все на відео, обурила користувачів соціальних мереж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Якщо наступними будуть батьки цих зас%анців, мало хто про це засмутиться», «Ось таке зараз нове покоління зростає, ніяких моральних цінностей, ні поваги до старших, хто таких виховує незрозуміло. Покоління дебілів і п**арасів», «А далі нарвуться на старого тренера з будь-якого виду спорту і у мамахен буде істерика «пакалєчілі рібьонка», «У нас таких в школі щурами називали і їх всі чмирили навіть дівчата. Вдарити когось слабше себе а потім тікати! Це не мужик і навіть не дівка. Це взагалі воно. Гидко навіть дивитися», – обурюються в коментарях.

А ось в Києві підлітки вирішили покататися на трамваї, схопившись за поручні, встановлені на зовнішній частині електроскладу. Відео небезпечних розваг опубліковано на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

«Брак адреналіну і мізків. 12 трамвай з Києва в Пущу-Водицю. Можливо, батьки впізнають своїх чад і проведуть виховну роботу з наочним поясненням наслідків такої поведінки. Зацепери зняли веселе, на їх погляд відео, на маршруті 12 трамвая в Пущу Водицю. Їм весело. Вони не ще не знають, що таке розмотані внутрішні органи по рейках», – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...