facebook

У Сумах з’ясовують обставини смерті 12-річного хлопчика, якого знайшли у петлі

Поліція Сум з‘ясовує причини та обставини смерті підлітка.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Сумської області.

Дванадцятирічний хлопчик був знайдений удома з мотузкою на шиї в стані клінічної смерті. Лікарі «швидкої» відновили йому серцебиття і доправили до реанімації. Однак сьогодні, близько першої години дня, незважаючи на всі зусилля медиків, підліток помер.

Поліція в рамках відкритого за ознаками ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з‘ясовує причини та обставини того, що сталося.

«Під час першочергових слідчих дій ми не виявили жодних ознак того, що хлопчик зробив це внаслідок так званих «смертельних» он-лайн ігор («Синього кита» або «Рожевої поні»), як це було розтиражовано окремими мас-медіа, – говорить начальник ювенальної превенції УПД ГУНП в області Сергій Тарасенко. – Однак це не означає відсутності такої проблеми в нашому регіоні. Я закликаю всіх громадян з більшою увагою та турботою ставитись до виховання своїх дітей та онуків, займати їх цікавими та корисними заняттями, а у випадку виявлення проблем консультуватися з фахівцями – педагогами, психологами, медиками та працівниками ювенальної превенції».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Працівники поліції висловлюють співчуття родині хлопчика, та закликають представників мас-медіа з розумінням поставитись до трагедії, а при підготовці матеріалів користуватися тільки офіційними джерелами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...