facebook

Судити мають 11 людей: Мати вимагає справедливого покарання за жорстоке вбивство 19-річного сина

У Мукачівському районному суді триває судове засідання у справі вбивства 19-річного жителя села Горонда, що сталося 10 січня 2018 року.

 

 

 

Обвинувачений Василь Шпеник перебуває під вартою. Однак, за словами матері загиблого Володимира Вереша, винними у смерті сина вона вважає групу осіб, які разом з обвинуваченим били битами її сина, але досі перебувають на волі, – зазначають журналісти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще 10 січня Володимир Вереш був жорстоко вбитий. Його вдарили битою по голові в ході бійки між хлопцями із сусідніх сіл.

На думку матері, судити мають 11 людей.
Хлопець помер у кареті швидкої допомоги. Володимир Вереш вчився в УжНУ на 3 курсі юридичного факультету. У родині залишився молодший брат.

“Прийшли дві машини з битами. І одного забили. Його друга, який Володимира виручав, і його вдарили”, – сказала місцева жителька, пані Ганна.

Володимир опинився у бійці через те, що захищав друзів.

“Помер у бійці за правду, за яку боровся до останньої секунди життя”,- говорять рідні.

Причиною бійки молодиків були непорозуміння на дискотеці, але потерпілі не мали жодного відношення до нього.

Підозрюваному – 22-річному жителю села Жнятино загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років. Затримані також й інші учасники інциденту – двоє 19 річних юнаків із села Жнятино та 27 -річний мукачівець.

Судове засідання по цій справі вже відбулося у Мукачівському міськрайонному суді 19 липня, затримали лише одного з одинадцяти причетних.
На лаві підсудних – Василь Шпеник. Він – один з тих, хто наносив удари битою 19-річному Володимиру Верешу 10 січня цього року. Сам обвинувачений не вважає себе винним.

Наступні рішення суддя прийматиме два дні поспіль на 13-14 серпня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...