facebook

“Знущався, бив і матюкав”: у таборі тренер знущався над дітьми

У дитячому спортивному таборі в Карпатах тренер із дзюдо знущався над дітьми, які приїхали на відпочинок.

 

 

Про побої й моральну розправу над дітьми розповіла Олександра Костюк, мати одного з потерпілих хлопчиків, на сторінці у Facebook.

“З’їздив мій син у табір у Карпати з клубом дзюдо “Фанат”. Перші чотири дні були нормальними, тому що тренера Дмитра Самойлова не було. Приїхав він, знайшов у мого сина в номері телефон, і тут все й почалося! Він вдарив усіх трьох, які були у номері. Обматюкав їх, а саме – гниди, дебіли тощо” – написала жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Та цим чоловік не обмежився. Він наказав усій команді знущатися з “винуватців”.

“Він їм сказав: “Не бити, а загнобити”. І вони гнобили. Називали їх довбо****, дебілами, лохами решту часу. Він не пускав мого сина за загальний стіл, а дозволяв поїсти, коли всі вже наїдяться. Вони сиділи весь табір у себе в номері. І за все за це задоволення я ще й заплатила”, – додала жінка.

Деякі користувачі у коментарях заступилися за тренера. Так Оксана Іванова, подякувала тренеру за те, що допоміг виховати двох синів і зробив з них чоловіків.

“Я не знаю, як було насправді, там нікого з нас не було. Але хочу сказати, що Дмитро Іванович виховав двох моїх синів, яким зараз 22 і 18. Вони його дуже люблять, хоча вже працюють і навчаються в інших містах. Я йому особисто як мама дуже вдячна”, – написала Оксана.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...