facebook

“Такий цирк взагалі”: Усик зробив заяву про українських політиків

Боксер, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик прокоментував у програмі “Вечірній прайм” на телеканалі “112 Україна” бійки українських політиків.

 

 

“Чому чоловіки не можуть з’ясувати стосунки? Нехай вони б’ються, тільки раз на раз б’ються, кулачні бої. Чоловік же повинен битися, він захисник. Нехай вони б’ються нормально, я можу їм рукавички привезти. Які захочуть битися – я їм привезу”, – сказав він.

Про бійки в стінах Верховної Ради боксер відповів:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Такий цирк взагалі. Нехай вони домовляться, вийдуть, є спеціалізовані зали”.

Крім того, журналісти в ефірі показали відео бійки народного депутата від “Об’єднання “Самопоміч” Єгора Соболєва та нардепа від ВО “Батьківщина” Вадима Івченка. Олександр Усик оцінив “бій” з професійної точки зору.

“Той далекий (Івченко, – ред.), він начебто двійку кидав, десь займається, напевно, або займався. Він вийшов на свою дистанцію, звідки можна було ще правою сунути”, – сказав український боксер.

Олександр Усик – боксер-професіонал, виступає у важкій вазі. Він абсолютний чемпіон світу, єдиний володар чемпіонських поясів за всіма престижними версіями серед професійних боксерів.

21 липня Усик здобув перемогу над росіянином Муратом Гассієвим, ставши абсолютним чемпіоном і володарем усіх чотирьох чемпіонських поясів важкої ваги – WBC, WBO, WBA і IBF. Також українець забрав символічний кубок Мохаммеда Алі як переможець Суперсерії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...