facebook

Притулок на Волині: директор 2 місяці не повідомляв про зниклу дитину

Керівництво притулку для дітей, які потрапили в складні життєві обставини, який знаходиться в місті Рожище Волинської області, майже два місяці не повідомляло в поліцію про зниклого безвісти вихованця. Про це повідомляє прес-служба прокуратура Волинської області.

 

 

Там розповіли, що неповнолітній самовільно покинув заклад 17 травня, “однак з відповідним повідомленням про безвісти зниклу дитину керівництво притулку в правоохоронні органи звернулося тільки 11 липня”.

Таким чином, в результаті бездіяльності посадових осіб комунального закладу ніякі заходи з пошуку зниклої з притулку дитини не приймалися майже 2 місяці, зазначили в прокуратурі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому реакція прокуратури на цю подію полягала в тому, що відомство направило голові Волинської ОДА лист з проханням вжити заходів для усунення та недопущення аналогічних порушень в подальшому, а також вирішити питання про притягнення до відповідальності посадових осіб притулку.

Чи знайдено зниклу дитина, прес-служба прокуратури з невідомої причини не повідомила. Станом на 18:30, жоден телефон прокуратури Волинської області, включаючи телефони довіри і гарячої лінії, не відповідають.

Пізніше омбудсмен Людмила Денисова уточнила, що дитину так і не знайшли.

Сьогодні Денисова повідомила, що у десятьох вихованців притулку в Рожищі виявили сліди побиття, троє дітей заявили про сексуальні домагання з боку керівництва установи. Прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...