facebook

ДТП у Полтаві – поліцейські на “Рено” протаранили інкасаторів з “Ощадбанку”

Чергове ДТП сталося 30 липня на перехресті вулиць Маршала Бірюзова та Петра Юрченка близько 9:40. За попередньою інформацією, поліцейське “Рено” врізалося у інкаційну машину “Ощадбанку”. Повідомляє “0532.ua”.

 

Правоохоронці, які працюють на місці аварії, повідомили, що у ДТП постраждали дві особи – один із поліцейських та водій банківського авто. Обох забрала “швидка”.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Прес-секретар патрульної поліції Полтави Наталія Шаріпова підтвердила інформацію лише про одного потерпілого і додала, що машина не належить до патрульної поліції.

Юрій Сулаєв, начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Полтавській області, повідомив, що на автомобілі “Рено” рухалась слідчо-оперативна група Київського відділу поліції. Винуватця аварії наразі з’ясовують.

– Обидва водії стверджують, що їхали на “зелене”. Зараз цю інформацію перевіряють. Ми будемо вдячні за будь-яку інформацію від свідків ДТП, особливо – за відео із реєстраторів тих автомобілів, які близько 9:40 переїжджали це перехрестя. Передати його нам можна будь-яким зручним способом – через соцмережі, на електронну пошту, – сказав Юрій Сулаєв.

На перехресті над місцем ДТП встановлені камери відеоспостереження. Нагадаємо, минулого тижня Олександр Мамай запевнив, що вони вже підключені до сервера і працюють в онлайн-режимі. Проте у прес-службі поліції повідомили, що камери лише монтують.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...