facebook

Одна з найемоційніших учасниць шоу “Холостяк” побореться за перемогу у конкурсі “Міс Україна 2018”

Одна з найемоційніших учасниць шоу “Холостяк” Галина Присташ побореться за перемогу на національному конкурсі краси “Міс Україна 2018, передає 24 канал.

Ще 25 травня відбувся фінал романтичного проекту “Холостяк”, а його учасники досі мають неабияку популярність в Україні. Тисячі прихильників шоу спостерігають за подальшою долею його фіналісток, зокрема, Галини Присташ, яка покинула Рождена Анусі за крок до перемоги.

Результати проекту не повпливали на яскраву конкурсантку: вона із запалом поринула в роботу та активно почала розвивати свою кар’єру. Нещодавно ж Галина Присташ приголомшила всіх заявою про участь в “Міс України 2018”. Зірка пройшла відбірковий етап конкурсу та готова боротись за перемогу з головними красунями країни.

“Якщо мріяти, то бути відданим мрії на 100%. Якщо мати бажання, то вкладати 100% зусиль. Якщо знати істину, то вірити в неї на 100%! Скоро відбудеться всеукраїнський конкурс краси “Міс України 2018″, і я знаю свою ціль”,– ствердно написала Галина Присташ.

https://www.instagram.com/p/Blr9OIJHlao/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_stat

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У відеозверненні фіналістка шоу “Холостяк” подякувала прихильникам за підтримку та попросила їх так само допомагати їй під час участі в престижному конкурсі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...