facebook

Сьогодні станемо свідками унікального місячного затемнення

27 липня 2018 року ми станемо свідками унікальних астрономічних явищ – Марс наблизиться до Землі на максимально близьку відстань, а також відбудеться найдовше у цьому сторіччі “криваве” місячне затемнення.

 

 

Марс – планета конфліктів, тож таке наближення само по собі не обіцяє нічого хорошого. 27 липня буде непередбачуваним і навіть небезпечним днем. Астрологи звертають увагу на те, що дія поєднання цих унікальних астрономічних явищ не обмежуватиметься одним днем. Все, що буде закладене в це затемнення, впливатиме на життя людини протягом всього саросного циклу, який складає 20 років.

Наближення ретроградного Марса і “кривавий Місяць” можуть спровокувати ескалацію військових конфліктів, підвищення рівня пожежної небезпеки, ріст кількості авіакатастроф та активізацію злочинності. На ці глобальні події звертають увагу астрологи. Але важливі речі відбудуться і у житті кожного з нас.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найбільше “кривавий Місяць” вплине на Левів, Скорпіонів, Водоліїв та Тельців.

Майже не відчують на собі негативного впливу Близнюки, Діви і Стрільці.

Всі ніжні і теплі почуття цього дня відійдуть на другий план. Марс – планета воїн та конфліктів 27 липня задасть тон вашим стосункам. Астрологи попереджають, що сьогодні людям бракуватиме витримки та взаємоповаги. Причина цього в тому, що Місяць втрачає власні сили і нам все важче вдається контролювати свої емоції. Намагайтеся сьогодні уникнути сварок, адже ці неприємні моменти у стосунках можуть мати серйозні наслідки.

Зараз складається не найкраща ситуація для серйозних капіталовкладень або значних покупок. Подібні речі краще відкласти на інший день. 27 липня не відчують складнощів у роботі лише творчі особистості, або ті, чия праця не пов’язана з точністю та відповідальністю. “Кривавий Місяць” і велике протистояння Марса можуть ускладнити стосунки з колегами та діловими партнерами. Зараз не час підписувати угоди і укладати договори.

27 липня існує значна ймовірність загострення хронічних хвороб або появи неочікуваних проблем зі здоров’ям. Астрологи радять відмовитися цього дня від подорожей, особливо уникати перельотів. Адже “кривавий Місяць” – це завжди час катастроф, а у поєднанні з великим протистоянням Марса його небезпечні для здоров’я прояви стають ще відчутнішими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...