facebook

“Задушив, а потім порізав”: миколаївська поліція розповіла подробиці моторошного вбивства

Ним виявився 22-річний знайомий убитої.

 

 

Військовий, який в стані алкогольного сп’яніння через ревнощі задушив її, а потім ще й завдав кілька ножових поранень в область грудної клітини.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Миколаївській області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Знаряддя злочину зловмисник помив і залишив на кухні, а з дому забрав ноутбук і мобільний телефон, які потім продав, а виручені гроші витратив на поїздку додому в сусідню область.

Раніше повідомлялося, що 25 липня, в Миколаєві в одному з багатоповерхових будинків по пр.Центральном в приміщенні квартири виявили труп жінки, попередньо зі слідами насильницької смерті.

У поліції розповіли подробиці. Мама вбитої разом з другом прийшла провідати дочку, коли та деякий час не відповідала на телефонні дзвінки. Вони і знайшли її мертвою у ванній кімнаті.

В результаті спільних та узгоджених професійних дій поліції, СБУ і прокуратури правоохоронці майже відразу встановили особу зловмисника, а затримали його на наступний день. Поліцейські встановили місця його можливого перебування на території Миколаївської та Херсонської областей і оперативно перекрили шляхи, якими б він міг втекти, і затримали, як тільки людина прибув до Миколаєва.

Військовий з’їздив на Херсонщину і повернувся, піклуючись про те, що його шукає керівництво військової частини і можливо інкримінується дезертирство.

З його слів, причиною конфлікту з постраждалою, з якої він періодично зустрічався, стали ревнощі. А свою агресивну поведінку чоловік пояснює надмірною кількістю випитого алкоголю. Вживати спиртні напої пара почала з вечора напередодні, спочатку разом з друзями, потім вже пізно вночі вдома у потерпілої. Коли далі пити вона відмовилася, військовий продовжив в літньому кафе на самоті. Сварка, яка мала трагічні наслідки, виникла вже під ранок. Вживати спиртне зловмисник не припинив і по дорозі додому, і в рідному селі. Протверезів вже вранці в батьківському домі.

Після скоєного злочину військовий не міг знайти свої документи, тому в пошуках перевернув все в квартирі. Чому наповнив ванну водою і помістив туди вже бездиханне тіло знайомої, з його тверджень, сам взагалі не розуміє.

Встановлено місце збуту викрадених ноутбука і планшета, які людина заклала, і свідки, які впізнали затриманого. В даний час зазначені речі з ломбарду видалені.

Слідчі Центрального відділу поліції проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 115 і ч. 1 ст. 185 КК України «Умисне вбивство» і «Крадіжка». Слідство триває, під час якого будуть встановлені всі обставини вбивства.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...