facebook

У Києві чоловік у військовій формі підпалив себе біля Міноборони

Колишній військовий Сергій Ульянов намагався привернути увагу до “незаконного звільнення з армії”. Колишній військовослужбовець Збройних сил України Сергій Ульянов підпалив себе біля Міністерства оборони України. Так чоловік вирішив привернути увагу до звільнення його з армії, повідомляє.

 

 

Ульянов заявив, що був звільнений з армії незаконно. Після безуспішних спроб поновитися на посаді екс-військовий вирішив привернути увагу до своєї ситуації подібною акцією протесту. Телеканал ZIK опублікував відео на Youtube.

Інші військовослужбовці намагалися зупинити чоловіка, проте не встигли. Ульянов облив себе горючою рідиною і підпалив. Військові і пожежники допомогли загасити вогонь і надали чоловікові першу медичну допомогу. На місце події прибула бригада швидкої допомоги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ульянов служив в комендантську взводі однієї з військових частин. Його звільнили у вересні 2017 року. Військовий домагається відновлення в посаді через суд. Два судові засідання він вже програв, зараз йде процес по третьому позовом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...