facebook

“Дівчинка вискочила під колеса різко”: Батько водія Hummer розповів свою версію смертельного ДТП

Водій Hummer Кирило Островський, який збив дівчинку на пішохідному переході в Києві, намагався загальмувати, щоб не допустити наїзду, і не збирався тікати з місця ДТП.

Про це ТСН по телефону розповів батько затриманого, Олег Островський. Він також впевнений, що син не їхав на червоний – допускає, що аварія сталася в момент зміни сигналу світлофора, а дитина різко вибігла на дорогу.

“Він їхав в другому ряду, але біля пішохідного переходу стояла машина велика – джип якийсь або мікроавтобус – він вже не пам’ятає. І раптом різко під колеса вискочила дівчинка, а за нею мама відразу. Ясна річ, він спробував загальмувати, але у нього не вийшло”, – пояснив він.

За словами батька, Островський-молодший так і не зрозумів чому йому не вдалося загальмувати.

“Але чи не спрацювали гальма, або вони спрацювали юзом, але я не знаю точно це – мої припущення. Неможливо було зреагувати швидко, коли через автобуса або машини вибігає маленька дитина під колеса прямо”, – сказав Олег Островський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також чоловік стверджує, що Кирило не перебував під впливом алкоголю або інших засобів. За його словами, це вже підтверджено експертизами. Крім того, за словами Островського-старшого, його син не збирався тікати з місця аварії.

“Зняти номера – це імпульс був, самозбереження. А потім він повернувся і намагався допомагати, всім допомагати – і швидку викликати, і дівчинці допомагати. Просто машину там не було де поставити, припаркувати – він трохи нижче її поставив”, – заявив він.

Сім’я водія має намір “шукати правду” і довести, що Кирило здійснив наїзд не зі своєї вини.

Нагадаємо, трагедія сталася в центрі столиці ввечері 24 липня. Елітний позашляховик збив десятирічну дівчинку, а водій намагався втекти з місця аварії. Пізніше виявилося, що загибла приїхала з рідними з Москви.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...