facebook

У Калуші перехожі затримали злочинця до приїзду поліції

До поліції надійшло повідомлення від мешканців міста Калуш, що у одному з дворів ними викрито невідомого, котрий проник у автомобіль та намагався вчинити крадіжку.

 

Правоохоронці, які виїхали на місце події, в ході першочергових слідчих дій встановили, що зловмисник зламав замок передніх дверей мікроавтобуса «Мерседес-Бенс Спринтер», якого власник залишив у дворі будинку, проник в салон звідки викрав акумуляторну батарею «Бош» та запасне колесо з багажника.

Після чого намагався втекти, але його вчасно виявили перехожі та затримали до приїзду поліції. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини, а у грудні взятий під варту з правом внесення застави за підозрою вчинення подібних крадіжок.

Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили підозру у крадіжці вчиненій повторно (ч.2 ст.185 ККУ). Наразі йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (без застави). Речові докази причетності до злочину та знаряддя для відкривання замків вилучено.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зловмисникові загрожує покарання відповідно до санкції статті від арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до 5 років до позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...