facebook

Арсен Мірзоян зіграв концерт для дітей, що перемогли рак

Арсена Мірзояна та його команду запросили зіграти акустичний концерт у “Таборі переможців”. Там відпочивають діти, які перемогли рак. Захід організував благодійний фонд “Запорука”.

 

Арсен був приємно здивований, коли побачив серед вихованців табору дітей, яких він підтримував у боротьбі з хворобою декілька років тому. Наприклад, там був львів’янин Владислав Балакунець, який три роки тому здійснив свою мрію – зустрітися з Арсеном особисто.

Вікторія Соловьйова – дівчинка, заради якої Арсен пробіг благодійний марафон. Йому та іншим учасникам вдалося зібрати кошти на ендопротез для Вікторії.
Після невеликого шоу співак влаштував велике афтерпаті, де всі співали не тільки його пісні, але й на замовлення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я давно співпрацюю з фондом “Запорука” і роблю це лише тому, що я це можу. Я не примушую себе. Добре, коли це помічають, і мій випадок стане для когось прикладом. Не хочу працювати для галочки. Іноді мені легше допомогти грошами, ніж влаштовувати благодійні заходи. А іноді мені хочеться, щоб суспільство звернуло увагу на потреби, тих хто чекає на допомогу. Для мене важливий результат, а не сума зібраних грошей. Тішуся Гаріком Корогодським, він зробив благочинність модною”,- коментує співак.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...