facebook

Одна куля в ньому, інша у авто: В Житомирі на очах у дітей підстрелили учасника АТО

У суботу, 21 липня, в центрі одного з українських міст на очах у дітей підстрелили учасника бойових дій на Донбасі. Про це повідомив місцевий житель Олександр Романчук на своїй сторінці в соцмережі.

«Близько 11:00 у дворі магазину «Квартал» в Житомирі підстрелили з травматичної зброї нашого товариша, діючого офіцера, людину, яка з 2014 року постійно знаходилася у зоні АТО на захист територіальної цілісності нашої країни і, власне, нашого миру і спокою, — Олександра Вербило», – зазначив він.

За словами Романчука, зараз воїн АТО знаходиться в лікарні з вогнепальним пораненням.

«Саша в госпіталі. Одна куля в ньому, інша в його авто… На фото «герой». Поруч були діти… Ведуться слідчі дії», – підкреслив він.

У той же час Керівник прес-служби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що стало причиною інциденту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Справді, конфлікт мав місце. Через вуличне паркування посварилися місцеві жителі. У військового був зроблений постріл з травматичної зброї», – підкреслила вона.

Нагадаємо, резонансний інцидент з чоловіком у Чернігові, якого прив’язали до стовпа з табличкою «Я — ватник», отримав логічне продовження. Як стало відомо в суботу, 21 липня, у відношенні людей, які публічно «покарали» чоловіка, відкрито кримінальне провадження. Про це розповіли в прес-службі Нацполіції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...