facebook

В Одесі захопили Медуніверситет, причетний скандальний нардеп: проректора забрали на носилках

Боротьба за Одеський національний медичний університет розгорається з новою силою: вранці 20 липня в кабінет ректора увірвалася група невідомих під проводом нардепа Сергія Мельничука.

 

 

Про це розповіли співробітники вузу. Повідомляється, що невідомий забарикадувалися в кабінеті і погодилися впустити туди тільки поліцейських, які прибули на місце події. Повідомляється, що там же знаходиться і новий і. о. ректора університету Костянтин Аймедов, призначений на цю посаду МОЗ.

До цього Аймедов не міг потрапити в офіс ректора: його не пускали прихильники колишнього глави університету Валерія Запорожана, які не визнають його звільнення. Сам Запорожан зараз на лікарняному. Сьогоднішні події він назвав «рейдерським захопленням».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Схоже на те, що таким чином «загарбники» хотіли посприяти виконання наказу голови МОЗ Уляни Супрун про зміну керівництва вузу.

Очевидці повідомляють, що під час конфлікту проректору університету з міжнародних відносин стало зле: його винесли з приміщення на носилках.

Пізніше стало відомо, що учасниками «захоплення» кабінету були члени комісії МОЗ. Вони заявили, що не бачили іншого способу отримати документи, потрібні їм для роботи, так як співробітники університету відмовлялися співпрацювати з ними.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...