facebook

Музика Вконтакте стане платною до кінця року

Соціальна мережа Вконтакте підписала договір з компанією-правовласником United Music Agency договір, у зв’язку з чим користувачів соцмережі чекають зміни через боротьбу з піратським контентом.

71_main_ukr

Як повідомляє Дождь, Вконтакте незабаром зробить платними деякі функції в розділі Аудіозаписи, проте прослуховування музики залишиться безкоштовним. Що стосується термінів реалізації нової моделі монетизації, то точної дати поки в компанії не називають, але найімовірніше платні послуги на ряд функцій у соцмережі з’являться вже до кінця цього року.

Власник Вконтакте – Mail.Ru Group підписала угоду про співпрацю з United Music Agency 15 липня. Ця угода допомогла Вконтакте уникнути суду за порушення авторських прав.

Детальніші умови співробітництва Вк поки не розкриває. Однак наразі відомо, що підписаний договір надає вільний доступ користувачам до всього аудіо – і відеоконтенту соцмережі.

Як повідомляють Известия, вартість платних функцій у Вконтакте будуть “не дорожче чашки кави”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, новий договір Вк-UMA дозволяє користувачам слухати музику з Вконтакте з iOS. Раніше ця функція була заблокована через боротьбу з піратським контентом.

Раніше повідомлялося про злом більше 100 млн акаунтів користувачів Вконтакте. Далі ці дані виставили на продаж на “цифровому чорному ринку”.

2 березня апеляційний суд Санкт-Петербурга відхилив всі вимоги щодо музичного контенту компанії Universal Music Russia до соціальної мережі ВКонтакте.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...