facebook

В жахливу ДТП під Житомиром потрапив рейсовий автобус з пасажирами

19 липня на автодорозі Житомир-Чернівці у Житомирському районі відбулося зіткнення двох автомобілів «Газель». У результаті до лікарень було доставлено 4 людей, двом з яких надано медичну допомогу без госпіталізації. Розпочато розслідування.

 

 

ДТП сталася близько 15.00 у с. Корчак Житомирського району.

За попередньою інформацією, 32-річний керманич вантажної «Газелі», що перевозила хліб, не впоравшись з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із маршрутним таксі сполученням «Житомир-Залужне-Романів» під керування 48-річного жителя Романова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У результаті травми різного ступеня тяжкості отримали 4 пасажирів автобуса: 41-річна жителька с. Станішівки Житомирського району, 50-річна жителька с. Биківки Романівського району, 20-річна жителька с. Дениші Житомирського району та 6-річний житомирянин. Двом останнім було надано необхідну медичну допомогу та призначено амбулаторне лікування.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин та причин ДТП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...