facebook

У Полтавській області на 12 років засуджений вітчим, який ґвалтував свою маленьку падчерку

Крюківський районний суд виніс вирок чоловікові, який ґвалтував 10-річну падчерку.

За даними слідства, чоловік вступав у статевий зв’язок з дитиною у вересні жовтні минулого року. Встановлено, що утримуючи дитини руками, він знімав з неї одяг і вступав у статеві зносини неприродним способом. Крім цього, під час обшуку в квартирі, де жив насильник разом зі своєю співмешканкою, вилучили наркотичні засоби – канабіс. Як пояснив, наркотичну речовину тримав для власного вживання. Свою вину чоловік не визнав, вказуючи, що ніякого насильства щодо малолітньої падчерки не здійснював і в статевий контакт з нею не вступав.

Дівчинка розповіла, що 34-річний підсудний є її вітчимом, з яким вона з мамою і двома братами жила разом. До народження молодшого брата стосунки з вітчимом були хороші, потім погіршилися. Після цього він почав бити ставити дітей в кут. Коли мама потрапила до лікарні з молодшим братом, він почав приставати до пасербиці. У суді школярка розповіла, що нелюд примушував її лягати поруч, знімав одяг, займався з нею оральним сексом, а коли та пручалася – погрожував розправою. Так тривало кілька днів, поки потерпіла була в будинку наодинці зі своїм мучителем. Дівчинка боялася розповісти про це всім матері, і з часом все повідомила колишній дружині свого вітчима, а та, в свою чергу, вже її матері. Тільки після цього вони звернулася в поліцію.

На суді мати потерпілої дівчинки повідомила, що з чоловіком жила більше 7 років і має спільну дитину. Її дочка називала вітчима «батьком». Під час, коли відбулося насильство, жінки не було вдома: спочатку лежала в лікарні з одним із синів, потім з ним їздила до бабусі. Висновком експерта Кременчуцького міжрайонного відділення обласного бюро СМЕ встановлено у потерпілої дитини тілесні ушкодження, численні синці та садна, які утворилися від побоїв. Пошкодження статевих органів не виявлено, і наявність чоловічої сперми в ліжку є ознакою того, що вітчим здійснював дії, спрямовані на задоволення статевої пристрасті неприродним способом.

Колегія суддів критично поставилася до показань обвинуваченого. Як і твердженнями боку захисту про те, що свідчення малолітньої потерпілої були вигадані під тиском. Тому 34-річного чоловіка визнали винним відразу за кількома статтями і йому призначили термін покарання на 11 років 6 місяців. Також суд взявши до уваги, що на момент скоєння правопорушень у нього було не відбуте покарання, то за гратами йому доведеться побути 12 років. Вирок суду може бути оскаржений в Апеляційному суді Полтавської області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Полтавській області 16-річний хлопець зґвалтував і пограбував дівчину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...