facebook

Страшна ДТП у центрі Полтави: авто, розчавлюючи людей, влетіло у перехід

У центрі Полтави легкове авто на швидкості влетіло у підземний перехід, вбивши одну людину. Інцидент трапився сьогодні, 18 липня, близько 11:30 на вулиці Європейській біля центрального ринку.

 

За словами очевидців, водій був у нетверезому стані.

Згодом стало відомо, що внаслідок аварії загинув чоловік, що ремонтував підземку.

Водій же в результаті ДТП отримав травми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як відзначають свідки, авто їхало на великій швидкості по вулиці Європейській. На перехресті водій проігнорувала червоне світло на світлофорі і продовжив рух.

Коли назустріч виїхав інший автомобіль, водій, щоб уникнути ДТП, звернув вправо, в бік підземки. Він наїхав на бордюр, перевернувся та протаранив будівельне огородження навколо переходу.

«Машина на заборонений знак світлофору перелетіла перехрестя. Він каже, що швидкість була 80 кілометрів на годину, але як ми розуміємо, вона була більшою. У цей час авто з перехрестя завершувало поворот сюди і він, щоб не влетіти в огородження, при швидкості 100 км вирішив пригальмувати. Але на високій швидкості машина перелетіла через огородження, потрапила в перехід, де збила чоловіка, який його ремонтував, її почало крутити і в результаті вона перевернулася», – розповів один із свідків.

Зазначається, що у чоловіка, якого збив автомобіль, була розсічена голова, нога і грудна клітка. Швидка прибула буквально за декілька хвилин. Проте, як повідомили в поліції, врятувати чоловіка не вдалося.

Також у поліції Полтави зазначили, що у водія немає візуальних ознак алкогольного сп’яніння, проте це буде точно відомо після проходження ним тестування у медичному закладі.

За словами самого винуватця ДТП, водія білого Opel, він намагався уникнути зіткнення із іншим автомобілем (чорний седан), який також завершував маневр на даному перехресті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...