facebook

В.Гройсман розповів за яких умов зменшиться ціна на компослуги

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що через два-три роки ціна на комунальні послуги для населення може бути зменшена за рахунок зменшення споживання, але для цього необхідні інвестиції на модернізацію системи. Про це він повідомив на зустрічі з регіональними ЗМІ.

“Я б хотів, щоб ви сьогодні подивились на те, які в українських містах мережі, якість води, якість тепла. Ну і витрачаємо ми в два-три рази більше того газу. Ми можемо споживати в два-три рази менше енергоресурсів і сплачувати в два-три рази менше, але для цього треба інвестувати. Тобто треба вкласти, для того, щоб модернізувати і за два три роки ми станемо більш енергонезалежними, більш енергоефективними і середній рахунок для кожного українця буде зменшений, тому що споживання буде зменшено”, — сказав В.Гройсман.

За словами, прем’єр-міністра Україна споживає в кілька разів більше газу, ніж країни сусіди.

“Наше завдання сьогодні дати адресну допомогу не багатому, а бідному. Тому в кого сьогодні немає ресурсів, щоб заплатити повну ціну і тим часом поки ми будемо це компенсувати ми маємо робити модернізацію2, — сказав В.Гройсман.

groysman_9

джерело http://www.unn.com.ua/

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...