facebook

Трагедія в сім’ї відомого українського музиканта: дружина вчинила розправу над дітьми

Дружина знаменитого музиканта жорстоко вбила власних дітей, але суд її виправдав. Дружина українського піаніста Вадима Холоденка, Софія Циганкова змогла уникнути покарання за вбивство двох маленьких дітей.

 

 

Трагедія розігралася в американському штаті Техас. Прийнявши велику дозу психотропних речовин, Софія взяла подушку і задушила своїх дочок – п’ятирічну Ніку і однорічну Мікаелу.

Трупи маляток знайшов батько. При цьому його дружина була поранена – Софія стікала кров’ю, а на її тілі були помітні ножові поранення. Холоденко викликав поліцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Копи запідозрили у вбивстві Циганкову, яка поводилася вкрай підозріло і навіть не усвідомлювала, що дівчатка мертві.

“Я зробила щось погане своїм дітям?” – повторювала Софія по дорозі в лікарню.

Слідство з’ясувало, що дітей дійсно вбила Циганкова. Після зради чоловіка вона впала в глибоку депресію і приймала сильнодіючі засоби. Під дією таблеток Софія скоїла злочин, а після спробувала накласти на себе руки.

Однак, оскільки 34-річна Циганкова в момент скоєння вбивства була неосудною, суддя визнав її невинною. Дружину музиканта помістили в психіатричну лікарню.

Відзначимо, що Вадим Холоденко народився в Києві, а в США з сім’єю переїхав в 2013 році, вигравши конкурс імені Вана Кліберна. З Циганковою він створив сім’ю в 2010 році, проте через 5 років вони вирішили розлучитися.

Проблеми з психікою почалися у Софії в 18 років. Ситуація загострилася після розставання з чоловіком, який зрадив Циганкову зі спільною знайомою і пішов з сім’ї.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...