facebook

На Прикарпатті жінка посадила своїх дітей на ланцюг

У Городенківському районі жінка «посадила» на ланцюг власних дітей. 12-річна дівчинка та 11-річний хлопчик самостійно звільнилися з домашньої пастки та втекли з дому.

Про те, що зникли діти, у поліцію повідомила 67-річна жителька одного із сіл району. Онуків жінки правоохоронці розшукали швидко – вже за кілька годин знайшли їх у райцентрі, поблизу Будинку культури у закинутому приміщенні дерев`яної веранди.

У поліції з’ясували 32-річна матір часто конфліктувала з дітьми та незаконно позбавляла волі свою 12 літню дочку та молодшого на рік сина. Після чергового конфлікту жінка «прикувала» дітей ланцюгами до батареї та крану у ванній кімнаті та пішла геть. Цього разу хлопчику таки вдалося звільнитися, після чого він допоміг сестрі і вже разом діти зібрали речі та утекли з дому. Ночували брат з сестрою у закинутому приміщенні дерев`яної веранди, власне там їх і знайшли правоохоронці.

Нині поліція з’ясовує причини та мотиви такої поведінки матері по відношенню до рідних дітей.
За такі дії матері загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Діти зараз перебувають у бабусі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...