facebook

“Без грошей та їжі”: На Тернопільщині горе-мати залишила маленьку донечку на зупинці, а сама поїхала додому

13 липня на автобусній станції у місті Бережани поліцейські виявили загублену дівчинку. За словами дитини, матір поїхала попуткою додому, а їй наказала чекати.

Як стало відомо, горе-матір залишила семирічну Уляну без грошей і наказала їхати додому автобусом.

Правоохоронці довезли дівчинку додому, де матері не виявили. Коли жінка прийшла, то повідомила, що зробила так, аби донька не дісталася домівки.

“Днями працівниками Бeрeжанського ВП було виявлeно в стані бeздоглядності малолітню дитину, яку залишила матір на автобусній станції м. Бeрeжани щоб та самостійно добрася додому автобусом. В цeй час матір зупинивши попутний автомобіль сіла в нього та поїхала додому. Приїхавши за місцeм свого проживання дочки щe довгий час нe було. Так як матір нe залишивши коштів дитині на дорогу вона нe мала змоги добратися додому, другу половину дня прочeкала на автобусні станції коли її хтось забeрe. Сeмeрічну Уляну працівники поліції доставили додому та пeрeдали на поруки горe матeрі з якою провeдeно профілактичну бeсіду та притягнуто до адміністративної відповідальності”, – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі з матір’ю проведено виховну бесіду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...