facebook

“Кричали і кидались на патрульних”: В Києві п’яна компанія, яка попала в ДТП влаштувала розбірки з поліцією (Відео)

У неділю, 15 липня, в Києві, на вулиці Машинобудівній, 24 сталася аварія за участю двох автомобілів, через що відбувся неабиякий конфлікт.

Так, аварія сталася через те, що водій Audi не помітив припарковану на узбіччі Таврію і на всіх парах влетів в неї. В автомобілі Audi знаходилося три людини: водій і два пасажири.

При цьому, жінка-пасажир поводилася неадекватно, кричала і кидалася на патрульних поліцейських. Копи намагалися втихомирити розбурхану жінку без застосування сили, однак на їх умовляння поводитися спокійно вона відповідала ще більшою агресією.

У підсумку, поліцейським нічого не залишалося, як застосувати силу і надіти на жінку наручники. Водій Audi спробував заступитися за свою подругу, накинувся на поліцейських і теж опинився в наручниках. За словами поліцейських, водій і двоє пасажирів Audi перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

На щастя, в результаті самої аварії ніхто не постраждав.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як ми повідомляли, раніше в Кривому Розі, Дніпропетровської області, кілька машин патрульної поліції були помічені в участі в “заїзді”, який користувачі мережі порахували досить схожим на гонки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...