facebook

“Щоб грим не змило!” Соцмережі сміються з Путіна і парасолі

Користувачі соцмереж кепкують з нового провалу російського президента. Вчора, 15 липня, поки він ховався під парасолею на церемонії нагородження переможців мундіалю, глави Франції і Хорватії промокли до нитки, пише Експрес-онлайн.

Коли почалася злива, то першу парасольку принесли саме Путіну, а лідери інших країн, Колінда Грабар-Китарович та Емануель Макрон, ще деякий час мокли під дощем. Звісно, Путін як справжній “джентельмен” (це слово і прізвище очільника Кремля безліч разів поєднували у соцмережах, безумовно, із негативним контекстом), вирішив, що не ділитиметься своєю парасолькою із жінкою.
“Францію вітаю, звісно, але тільки мене зламав момент, коли на нагородженні лив дощ, а президенту Хорватії не винесли парасолю. Мені, як амбасадору HeForShe (рух ООН солідарності жінок за гендерну рівність, – авт.), образливо”, – написав співак Дмитро Шуров.

“Це так показово: лідери Франції та Хорватії (жінка) стоять під зливою, а єдиний під парасолею – мачо путін”, – написав Ростислав Огризко, радник Посольства України у ФРН. Це так показово: лідери Франції та Хорватії (жінка) стоять під зливою, а єдиний під парасолею – мачо путін #WordCup2018


“Одне позорище під парасолькою… І жінка поруч”, – написав у соцмережі політичний аналітик Роман Давиденко. Одне позорище під парасолькою… І жінка поруч… pic.twitter.com/M4qkzRTTzx



“Під час дощу, щоб грим не розмило і ботокс не поплив, парасоля була тільки над Путіним”, – написав політолог Олексій Голобуцький. Во время дождя, чтоб грим не размыло и ботокс не поплыл, зонтик был только над Путиным.)) pic.twitter.com/ijUWjqirrn


Дісталося російському президенту і від своїх… “На очах всього світу наш президент Путін міг стати зразком чоловічого благородства, якби віддав свою парасольку дамі. Було дивно спостерігати безглузду картину, коли від дощу першою парасолею прикрили нашого ВВ, тільки після того одна за одною почали з’являтися парасолі над головами інших учасників…”, – написав менеджер Microsoft з Росії Сергій Князєв.

Російський художник-карикатурист Сергій Йолкін.

“Яка парасоля, хворі? Про що ви? Ви всі хочете побачити якусь людяність у того, чиї війська окуповують інші країни, бомлять для тренування міста і збивають цивільні літаки?”, – написав Айдер Муджабаєв, російський журналіст кримськотатарського походження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...