facebook

В Івано-Франківську неповнолітні побили та пограбували іноземця (ФОТО)

Вночі з 13 на 14 липня близько 3 години до поліції надійшло повідомлення від 37 -річного громадянина Німеччини. Чоловік стверджував, що троє невідомих хлопців побили його та пограбували.

На місці події правоохоронці з`ясували, що іноземець разом з дівчиною були біля нічного клубу. Там до них підійшли троє невідомих молодих хлопців. Вони посварилися. Під час конфлікту один із зловмисників відштовхнув його товаришку, а самого іноземця побили. Після цього невідомі вихопили з плеча сумку як вказав потерпілий, з 930 євро, мобільним телефоном, ключами від автомобіля, паспортом та втекли.

Працівники патрульної поліції, неподалік від місця скоєння злочину, затримали двох нападників. Ними виявились 14-ти та 17-річного віку жителі Богородчанського району.

Їхні дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Старшого із нападників слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та після оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення оберуть міру запобіжного заходу. Щодо молодшого вирішується питання про оголошення підозри.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Івано-Франківської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...