facebook

Селфі на тлі смерті: нелюдський вчинок свідків ДТП

Десятки людей мовчки спостерігали за тим, як інші повільно помирали.

У Раджастані (Індія) перехожі вирішили зробити селфі з жертвами автокатастрофи, поки ті повільно помирали в очікуванні допомоги після ДТП.

Безсердечні “розваги”.

Як видно на фото з соціальних мереж, чоловік дивиться просто в камеру на тлі трьох друзів, які лежать на дорозі позаду нього. У поліції підтвердили: за кілька хвилин на їх мотоцикл наїхав автобус.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місці ДТП зібрався натовп, але жоден з них не надав постраждалим першу допомогу. В результаті один чоловік помер на місці, а двоє інших ще 30 хвилин корчилися в агонії, поки з ними робили фото. Фотографії з місця ДТП швидко поширилися по мережі.

Десятки осіб мовчки спостерігали за тим, як люди на межі життя і смерті намагалися отримати хоч якусь допомогу, лежачи у калюжах власної крові. Коли ж екстрені служби нарешті прибули, двоє чоловіків були ще живі, але, на жаль, лікарі вже нічим не могли їм допомогти. Копи запевнили: якби швидку допомогу викликали раніше, то загиблих вдалося б врятувати.

“Допомога постраждалим повинна бути обов’язковою”, “Таких дурнів треба ловити і садити за грати на кілька днів. При необхідності внесіть поправки в закон”, – пишуть у коментарях до знімків користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...