facebook

Задивлявся на дружину: На Волині росіянин вбив чоловіка через ревнощі

Росіянин, який вбив на Волині чоловіка через ревнощі, бо той чіплявся до його дружини на заробітках, отримав покарання у виді 8 років позбавлення волі.

 

 

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 13 вересня 2016 року обвинувачений, який є уродженцем Ставропольського краю Російської Федерації, знаходячись у квартирі, під час конфлікту з потерпілим, наніс йому удар кулаком в голову, внаслідок чого заподіяв останньому тяжке тілесне ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми з гематомами та забоєм головного мозку, з розвитком набряку та набухання головного мозку. Внаслідок отриманих травм чоловік помер через шість днів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Допитаний у судовому засіданні росіянин свою вину визнав частково, розповівши суду, що 13 вересня 2016 року проходив повз квартиру і побачив у вікні потерпілого. Останній перебував на заробітках з його дружиною і, за її розповіддю, чіплявся до неї. Вирішивши з’ясувати стосунки, він зайшов у квартиру, двері якої йому відчинила співмешканка вбитого. З його слів, у кухні, окрім потерпілого, перебувало ще двоє людей. Зокрема, у відповідь на його претензії потерпілий встав і стояв навпроти нього. В цей час він наніс йому удар кулаком в голову, який прийшовся в ділянку правого ока, внаслідок чого потерпілий впав. Далі він пішов з квартири.

Незважаючи на часткове визнання винуватості, вина росіянина підтверджується дослідженими у судовому засіданні доказами.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...