facebook

Через місяць мала народжувати: У Житомирі холодильник, який стояв біля торгового кіоску вбив вагітну жінку

8 липня вагітна жінка в Житомирі загинула від удару електрострумом через незаземлений холодильник. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

“Смертельний випадок стався 8 липня в одному з торгових кіосків міста”, – йдеться в повідомленні правоохоронців. Згідно з інформацією силовиків, загиблій було 24 роки.

За даними правоохоронців, мешканка Житомирського району прийшла до родичів у кіоск, сіла на холодильник і отримала електричний удар. Медики не змогли її врятувати.

Повідомляється, що загибла була на 8-му місяці вагітності. Також у поліції повідомили, що в даний момент відкрито кримінальне розслідування, в рамках якого проводяться необхідні перевірки.

Нагадаємо, в селі Широке на Закарпатті чоловік помер у себе на городі, отримавши удар струму під час косіння трави через обірваний високовольтний дріт. Сусіди, які кинулися йому на допомогу, теж постраждали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім цього ми повідомляли про те, що у селищі Підгородному Дніпропетровської області 6-річна дівчина загинула від удару струмом. Дитина отримала розряд, коли торкнулася металевої частини сходів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...